Glas Javnosti

PALMA ODLUČIO: Jedinstvena Srbija će podržati Vučića na predstojećim izborima

Politika
Autor: Glas javnosti

U Jagodini je danas održana sednica Predsedništva Jedinstvene Srbije kojom je predsedavao predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Jedina tačka dnevnog reda bila je Izbori 2022. godine. Predsedništvo Jedinstvene Srbije jednoglasno je donelo odluku da na predstojeće parlamentarne izbore izađe u koaliciji sa SPS - om.

Takođe je jednoglasno prihvaćen i predlog poslaničkih kandidata Jedinstvene Srbije na zajedničkoj listi sa Socijalističkom partije Srbije i na toj listi Jedinstvena Srbija će imati 63 kandidata za narodne poslanike. Na poslaničkoj listi SPS - Jedinstvena Srbija redosled kandidata ovih partija biće identičan redosledu na prošlim parlamentarnim izborima.


Svi članovi Predsedništva Jedinstvene Srbije podržali su i predlog da Jedinstvena Srbija podrži Aleksandra Vučića za kandidata za predsednika Republike Srbije. Zaključeno je i da iza koalicije SPS - Jedinstvena Srbija, koja je najdugovečnija koalicija na srpskoj političkoj sceni i koja traje od 2008. godine stoje rezultati i dela, te da su upravo ti rezultati i dela najbolja preporuka građanima Srbije da na predstojećim parlamentarnim izborima daju svoje poverenje koaliciji SPS - Jedinstvena Srbija.

BONUS VIDEO: Kako nas varaju trgovci - lažna sniženja, sumnjivi pokloni, reklamacije kao nemoguća misija


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR