Glas Javnosti

OVO NE SME DA SE TOLERIŠE - STAJEM U STROJ ZA STRELJANJE: Miloš Biković se oglasio na TVITERU i stao uz KOLEGE!

Politika
Autor: Glas javnosti

Ne moramo uvek svi da mislimo isto ali ako ćete da crtate mete na čelo ljudima koji imaju drugačije mišljenje, ako zbog toga treba da se streljaju, onda stajem u stroj sa njima.

Nakon najnovijeg videa koji kruži društvenim mrežama, a na kojem se taksativno ređaju slike glumaca, za koje autor videa kritikuje pravo određenih glumaca da izraze svoje političko mišljenje, glumac Miloš Biković je u reakciji na mrežama rekao da za takve poruke nema tolerancije i pozvao nadležne oragne da reaguju.

Ovo ne sme da se toleriše. Nadležni organi moraju da reaguju. Ne moramo uvek svi da mislimo isto ali ako ćete da crtate mete na čelo ljudima koji imaju drugačije mišljenje, ako zbog toga treba da se streljaju, onda stajem u stroj sa njima”, napisao je Biković.

Na video su prozivani glumci koji podržavaju proteste “Srbija protiv nasilja”, među kojima su Hana Selimović, Bane Trifunović, Miodrag Dragičević, Amar Ćorović, Ana Mandić, Vesna Trivalić, Gorica Popović, Dragan Bjelogrlić, Petar Božović, Radovan Vujović, Jovana Gavrilović, Bojan Dimitrijević, Nikola Đuričko, Nina Janković, Branka Katić, Ceca Bojković, Gordan Kičić, i drugi.




Glas javnosti/N07S



SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR