Glas Javnosti

OVO JE JEZIVO! Vučić i Gašić posetili MUP, a 1 DETALJ izazvao je gomilu reakcija na mrežama (VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Oni su pozdravili pripadnike policije i podelili medalje, ali postoje neki detalji koji se nisu videli odmah.

U okviru obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić učestvovali su u manifestaciji u Palati Srbija.

Oni su pozdravili pripadnike policije i podelili medalje, ali postoje neki detalji koji se nisu videli odmah, a koji su isplivali na društvenim mrežama.




Naime, na Tviteru se pojavio snimak u kome vidimo Vučića i Gašića kako ulaze u nešto što liči na prostorije MUP-a, uz celu ceremoniju koja se baš nije dopala svima.

Kada su oni ušli u prostoriju, čuje se naredba „Mirno“, nakon koje svi ustaju i stoje mirno, sve dok ne došetaju do mikrofona, kada sledi naredba „Sedi“.

Iako ovo nije vojska, mnogi su to uporedili sa vojnim okruženjem, dok su drugi na umu imali dresuru pasa, odnosno komande kojima se oni uče.




„Jel se sa ovima svađamo na mrežama?“, „Ladno sam pomislio da je posetio redakciju Pinka“, „Ovo ko Enterprajz iz pakla“, „Ovi ljudi treba da su službenici naroda ne vojnici režima“ i „Kako fejk, kako namešteno. Severna Koreja“ samo su neki od komentara na ovoj mreži.



Bilo kako bilo, gospodinu iz prvog reda nije baš bilo zanimljivo ovo što mnogi nazivaju „pokaznom vežbom za javnost“, u kome učestvuje „b tim iz podruma“.

Glas javnosti/N07S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR