Glas Javnosti

OVO JE BIO RAZLOG ŠTO JE KOSOVSKA POLICIJA ZAPLENILA SRBINU ČAK 40.000 LITARA VINA: Vučić pokazao zašto su Petrovići stali Kurtiju na žulj! (VIDEO, FOTO)

Politika
Autor: Glas javnosti/Kurir

Mora da je ovo bio razlog... Proizvedeno na Kosovu i Metohiji, u Republici Srbiji, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić držeći u ruci bocu vina porodice Petrović iz Velike Hoče s Kosova kojoj je prošle nedelje tzv. kosovska policija zaplenila 42.000 litara vina.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u Beogradu vlasnika vinarije Srđana Petrovića iz Velike Hoče.

Na Andrićevom vencu dočekao je skoro čitavu porodicu Petrović kojoj je kosovska policija prošlog četvrtka oduzela svo proizvedeno vino. Predsednik je pokazao bocu vina porodice Petrović na kojoj se jasno vidi šta piše i zašto tzv. kosovska carina plenila...

- Koliko je vama bilo teško, nama je, čini se, odavde bilo još teže zbog te nemoći da pomognemo... Ali nema Srbina koji nije bio ponosan na vas, kako ste se držali - rekao je predsednik koji je poručio sinu Srđana Petrovića, Milanu, da se više ne penje na krov kao što je to radio prošle nedelje, da ne sekira majku koja je jedva zadržala suze tokom razgovora s predsednikom zahvalivši mu se na svemu što čini za Srbe koji žive na Kiosovu i Metohiji.

Vučić je kazao vlasniku vinarije "Petrović" Srđanu Petroviću iz Velike Hoče da ne brine zbog gubitka koji je pretrpeo zbog zaplene vina, jer će Srbija da pomogne.
"Znam koliko je vama (porodici Petrović) bilo teško, ali nama je zbog nemoći bilo još teže", rekao je Vučić pred sastanak sa Petrovićem i zahvalio što decu odgaja na Kosovu i Metohiji.

Pripadnici tzv. kosovske policije i carine u sredu sproveli kontrolu proizvođača alkoholnog pića u Velikoj Hoči, a da je Carina kasnije potvrdila da je doneta odluka o zapleni više od 40.000 litara vina. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR