Glas Javnosti

'OVERAVAO SI PACIJENTE ZA ZEMUNSKI KLAN': Marinika žestoko isprozivala Lončara!

Politika
Autor: Glas javnosti

Marinika Tepić je poznata po tome da nema dlake na jeziku i da ne propušta priliku da napadne vlast. Ovog puta meta je bio novi stari ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Potpredsednica SSP-a Marinika Tepić podsetila je na Tviteru novog starog ministra zdravlja Zlatibora Lončara na njegove veze sa članovima Zemunskog klana!

Nakon što je više dana Tepićka informisala javnost o katastrofalnim uslovima u srpskim bolnicama, ministar zdravlja joj je poručio da se podseti kako je izgledalo zdravstvo za vreme predsednika njene stranke.

Marinika mu nije ostala dužna, pa je na svom Tviter nalogu objavila fotografiju Lončara u zagrljaju sa jednim od vođa Zemunskog klana Dušanom Spasojevićem, ubijenim u policijskoj akciji "Sablja", koji je bio blizak prijatelj i saradnik sa Miodragom Ulemekom Legijom, osuđenim za ubistvo premijera Zorana Đinđića 2003.

- Lončar mi kaže da se uz foto o osakaćenom zdravstvu podsetim kako je bilo za vreme predsednika moje stranke. Lončar za koga su na sudu svedočili da je overavao pacijente za stan od Zemunskog klana - ekipe predsednika njegove stranke! A drugi lekari spašavali živote za 5 nemačkih maraka plate! - napisala je Tepić.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR