Glas Javnosti

OVE REČI ĆE SE PAMTITI! Zapad je pobesneli pas, setite se Jugoslavije

Politika
Autor: Glas javnosti

Bivši predsednik Srbije Slobodan Milošević svojevremeno je bio poznat sa citatima protiv Zapada a koji se vrlo lako i danas mogu uputiti Ukrajini.

"Rusi! Sada se obraćam svim Rusima, stanovnicima Ukrajine i Belorusije jer vas na Balkanu smatraju takođe Rusima. Pogledajte nas i zapamtite - sa vama čine isto kada ste odvojeni i pokazujete slabost. Zapad - pobesneli pas na lancu - hvata vas za grlo", poručio je Milošević.

"Braćo, setite se sudbine Jugoslavije. Ne dozvolite da i sa vama tako postupe. Šta će vam Evropa, Rusi?", govorio je bivši predsednik i dodao: "Mi smo nova tržišta za skupo đubre i američku demokratiju". 


Ove reči reči bivšeg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića citirao je i ruski reditelj i glumac Nikita Mihalkov povodom aktuelnog sukoba u Ukrajini.

Ovo nije rat Rusije i Ukrajine, nije rat Rusije, Evrope i Amerike, već globalni i možda poslednji pokušaj zapadne civilizacije da napadne ruski svet, poručio je Mihalkov.

Lično sam ubeđen da ovo nije rat Rusije i Ukrajine, nije rat Rusije, Evrope i Amerike. Nije ovo rat za demokratiju u koje naši partneri hoće da nas ubede. Ovo je globalni i možda poslednji pokušaj zapadne civilizacije da napadne ruski svet, pravoslavnu etiku, tradiconalne vrednosti – rekao je ruski režiser.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR