Glas Javnosti

OTVORENO PISMO ZORANA ĐORĐEVIĆA

Politika
Autor: Glas javnosti

Zoran Ðorđević, član Glavnog odbora SNS, u otvorenom pismu podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću poručio je da je u ovim presudnim trenucima važno da građani pruže punu podršku predsedniku i njegovoj misiji u UN.

Podsetimo, predsednik Vučić boravi u Njujorku, gde će u ponedeljak predstavljati Srbiju na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.

Đorđević je, obraćajući se građanima Republike Srbije, naveo: "Želim da uputim reči podrške i solidarnosti našem predsedniku, Aleksandru Vučiću, za neumoran rad i borbu koju nastavlja da vodi u odbrani državnih I nacionalnih interesa naše zemlje, ovom prilikom u Organizaciji Ujedinjenih Nacija. U vremenu koje nam nameće ispitivanje naše odlučnosti i jedinstva, ključno je shvatiti značaj koji predstavnici naše zemlje, a pre svih naš predsednik, imaju u toj borbi na međunarodnoj sceni.


Predsednik Vučić, sa svojim timom, ne samo da zastupa interese Srbije, i aktivno se bori za očuvanje njenog suvereniteta, bez obzira da li se radilo o rešavanju naših odnosa sa privremenim institucijama u Prištini ili suprotstvaljanju pokušaju tendencioznog i zlonamernog tumačenja zločina koji se dogodio u Srebrenici pre tri decenije, već istovremeno promoviše mir, stabilnost, i razvoj čitavog regiona. Njegov angažman u međunarodnim odnosima, posebno u kontekstu dijaloga i kooperacije, kompromisnog pristupa rešavanju svih problema, govori o dubokom razumevanju složenosti globalnog sveta u kojem živimo. U ovim presudnim trenucima, važno je da kao građani pružimo punu podršku našem predsedniku i njegovoj misiji u UN. Naša podrška treba da bude odraz naše zajedničke posvećenosti miru, prosperitetu, i napretku Srbije. Stanimo, stoga, ujedinjeni u odbranu naših nacionalnih interesa i u promociji vrednosti koje nas kao narod definisu. Svesni izazova koji se nalaze pred nama, važno je da zadržimo veru i optimizam, i da pružimo podršku našem predsedniku u svakom koraku koji preduzima na međunarodnom planu. Naša solidarnost i jedinstvo su naše najveće oružje u svakoj borbi koja je pred nama. Zajedno, sa predsednikom Vučićem na čelu, možemo se suprotstaviti izazovima, zaštititi naše interese i graditi snažniju, prosperitetniju budućnost za Srbiju u međunarodnoj zajednici", navodi Đorđević u otvorenom pismu.

Glas javnosti/K04S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR