Glas Javnosti

OSTAJEMO “SVE NAJMILIJE” SA NESTOROVIĆEM, glavno je da se IDEJA, a time i NAROD, NE IZDA! – RAČIĆ

Politika
Autor: Glas javnosti

Ne postoji nikakvo političko ili ideološko mimoilaženje sa dr Branimirom Nestorovićem, jer je to potpuno isti program koji smo on, Miladin i ja prilikom osnivanja Pokreta srpske sabornosti (PSS) pravili za prethodne izbore, izjavio je predsednik Pokreta dr Alek Račić.

Čak i kada je PSS odlučio da ne izlazi na izbore ako se ne usvoje zahtevi za izmenu izborne procedure, nije bilo te vrste mimoilaženja, već je on smatrao da i pod ovako teškim uslovima treba da se proba, navodi se u pisanoj izjavi za javnost dr Račića povodom, kako se navodi, ukupno 3.764 zahteva na društvenim mrežama da se PSS izjasni o "MI - glas iz naroda".

– Tada sam rekao da smo čvrstim stavom protiv ovakvih izbora ugrozili opstanak PSS, ali da nećemo umreti od gladi ako se ne "okačimo" na budžet. Neki naši ugledni članovi i funkcioneri su prešli kod Nestorovića i nisam se ljutio, ali da su prešli kod Đilasa ili Vučića, ljutio bih se, ovako ostajemo "sve najmilije" – ističe Račić.

Politika mora da se gleda pragmatično, ako neko zastupa ideje za koje se boriš od osnivanja PSS, podržavaš te ideje, onda vršiš društveno-politički pritisak da ih ostvariš, navodi se u izjavi.

– Danas je Bane (Nestorović) u poziciji da to radi, sutra ću možda biti ja i PSS, glavno je da se ideja, a time i narod, ne izda! – zaključio je predsednik PSS, prim. prof. dr Alek Račić.

Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR