Glas Javnosti

OPŠTE RASULO I SKANDALI U DS: Član Glavnog odbora stranačkoj koleginici poručio da ide da radi ispod Plavog mosta!

Politika
Autor: Glas javnosti

Skandalima i haosu u Demokratskoj stranci izgleda da nema kraja!

Sekretar Izvršnog odbora Demokratske stranke Darko Simić, koji je seksualno uznemiravao članicu te stranke Katarinu D., nije jedini koji tako tretira žene. Naimedošlo se do Vajber prepiske u kojoj se vidi kako član Glavnog odbora DS Dejan Petrović, koji je blizak lideru te stranke Zoranu Lutovcu, krajnje seksistički i nekulturno vređa stranačku koleginicu, kojoj povrh svega poručuje da treba da radi na Plavom mostu, očigledno aludirajući na to da treba da bude prostitutka.


- Traži posao, srećo. Probaj Plavi most - samo je jedna od brutalnih poruka koju je uputio koleginici Ivani M. u stranačkoj grupi.

On je vređao i pretio i demokrati iz Leskovca Ivanu Krstiću. - Jajaro izdajnička, čuvaj noge - jedna je od poruka u grupi upućena Krstiću.

U DS kažu da je Petrović krajnje neuračunljiv, ali da ga čuva ekipa lidera demokrata Zorana Lutovca, kojeg on svesrdno podržava u sukobu dve frakcije unutar stranke.

- Mi smo svi skandalizovani njegovim načinom komunikacije, odnosno brutalnim vređanjem, pa i pretnjama. Čak je jednom prilikom od nekog čoveka i ozbiljne batine dobio, baš zbog krajnje neprimerenih uvreda, ali se ne zaustavlja - ispričao je  sagovornik iz redova demokrata.

Politikolog Jelena Vukoičić kaže da su ovakvi primeri pokazatelj da je DS dotakao dno zbog pojedinih funkcionera koji ne mogu da se pomire s tim da više nisu na vlasti:

- Žalosno je gledati kako se nekada jedna od najjačih stranaka na domaćoj političkoj sceni pretvorila u ovako nešto.

(Glas javnosti/Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR