Glas Javnosti

ONI SU SE POKLONILI NATO ZLOČINCIMA: Hil primio NATO lobiste iz Srbije! POGLEDAJTE OVU SRAMOTU! (FOTO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Da slika govori više od hiljadu reči upravo smo se uverili sa fotografije koja je zapalila društvene mreže i stiže, kako se tvrdi, direktno iz američke ambasade u Beogradu.

Kako tvrde na društvenim mrežama, slika je napravljena 24. ovog meseca na dan bombardovanja Srbije od NATO alijanse.

Nato zločincima su se poklonili Darko Obradović iz Centra za stratešku analizu, Dragan Šormaz osnivač Evroatlantskog saveta Srbije i poslanik SNS, Zoran Dragišić profesor na Fakultetu za bezbednost. A ko je četvrti visokopoklonik alijanse, nismo uspeli da dešifrujemo. Ako znate, javite nam.Inače, prvi Amerikanac koji je javno priznao da je njegova zločina počinila zloči je novinar Džeremi Kejil još 2020. godine na obeležavanju 20 godina od gađanja Radio televizije Srbije. On je tada rekao da je to zločin i da ga je sramota što ej to njegova zemlja to učinila.

Američki ambasador Kristofer Hil ocenio je NATO bombardovanje diplomatskim promašajem, izrazio je saučešće svim porodicama onih koji su tada poginuli i istakao da građani Srbije nikad ne treba da zaborave to strašno vreme.

Pre nekoliko dana bila je godišnjica NATO bombardovanja Srbije, a tim povodom, kako je Afera već objavila, oglasio se i američki ambasador u Beogradu Kristofer Hil, koji je poslao vrlo neobičnu poruku građanima Srbije – da to vreme ne treba nikad da zaborave.


„Posvetio sam svoj život diplomatiji – pronalaženju diplomatskih rešenja za naizgled nerešive probleme. Tokom svoje karijere, naučio sam da diplomatija ponekad ima promašaje. Kada se to dogodi, rezultati mogu biti tragični. Izražavam svoje lično saučešće porodicama onih koji su izgubili živote tokom ratova 1990-ih, uključujući i one koji su rezultat vazdušne kampanje NATO-a. Znam da srpski narod nikada neće zaboraviti to strašno vreme, niti treba“, poručio je Hil, a zatim dodao:


„Srpski narod nikada neće ostaviti po strani svoju tugu, ali verujem da je dovoljno jak da to urdai. Posvećenost Sjedinjenih Država našem partnerstvu sa Srbijom je nepokolebljiva, kao i naša posvećenost diplomatiji. Zajedno možemo da izgradimo bolju budućnost kakvu srpski narod zaslužuje i želi budućim generacijama“, zaključio je Hil.

Glas javnosti/Nedeljnik Afera

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR