Glas Javnosti

Vesić izvređao nakon prozivke aktiviste Ne davimo Beograd: NEZNALICA i mali SADISTA traži da Beograd hitno uvede vanrednu situaciju!? (FOTO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Povodom uključivanja u jednu emisiju člana pokreta ’Ne davimo Beograd’, Dobrice Veselinovića, tokom kog je kritikovao aktuelnu gradsku vlast, oglasio se sada i zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić. Njemu su zasmetale primedbe koje je Veselinović izneo na račun stanja u glavnom gradu pa je, prilično oštrim rečnikom, uzvratio.

Nazivajući Veselinovića sadistom i neznalicom, Vesić je prilično oštro izneo svoje viđenje stanja:

-Vidim da se danas oglasio onaj mali sadista Dobrica Veselinović koji je, iz kafića sa klimom, letos prozivao radnike da rade na plus 35. Traži sadista da ’Beograd hitno uvede vanrednu situaciju’!?

E to pokazuje kakva je neznalica. U Beogradu je vanredna situacija uvedena 3. jula i još uvek je na snazi. Jednom rečju, idiot i neznalica- napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Inicijativa ’Ne davimo Beograd’ je reagovala saopštenjem na ovu Vesićevu izjavu, kojim je istakla da su aktivisti ovog pokreta česta meta napada zamenika gradonačelnika, Vesića, zbog ukazivanja na loše upravljanje gorućim pitanjima u glavnom gradu.

Pokret "Ne davimo Beograd" je Vesićevo oglašavanje označio kao "salvu uvreda" koje je uputio Dobrici Veselinoviću.

 (Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR