Glas Javnosti

OGLASIO SE NEBOJŠA STEFANOVIĆ POSLE POZIVA U POLICIJU: Sutra ću pomoći našim državnim organima da rasvetle događaje

Politika
Autor: Glas javnosti

Ministar odbrane Nebojša Stefanović oglasio se na Tviteru, posle vesti da je MUP njega i bivšu državnu sekretarku tog ministarstva Dijanu Hrkalović pozvao na saslušanje u Sektoru unutrašnje kontrole.

- Sutra ću pomoći našim državnim organima da rasvetle događaje o kojima se govorilo u javnosti i da konačno dođemo do istine. Drago mi je da padaju u vodu i laži o tome kako imam nekakvu zaštitu, koje i plasiraju oni koji se plaše pravde - napisao je on na Tviteru.



Podsetimo, međusobne teške optužbe nekadašnjih saradnika, bivše sekretarke MUP Dijane Hrkalović i ministra odbrane Nebojše Štefanovića, svoj nastavak dobiće u Sektoru unutrašnje kontrole MUP Srbije.

Povodom iznetih tvrdnji i drugih navoda koje su proteklih dana putem medija iznosili ministar odbrane Nebojša Stefanović i bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović, ističemo da će po nalogu Višeg javnog tužilaštva, Sektor unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije postupati u okviru svojih nadležnosti i zakonskih ovlašćenja.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR