Glas Javnosti

OD "ŽUTOG LOPOVA" DO "POLITIČKE REALNOSTI": Ovako je Mitrović govorio o Đilasu, a sada je promenio ploču (FOTO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas proteklih godina je u tabloidima i ostalim prorežimskim medijima označavan kao "žuti lopov", "tajkun koji je ukrao 619 miliona evra", neretko i kao neko ko sprema "paklene plavove" i "krvave scenarije" kako bi srušio predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Direktor i vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović nedavno je izjavio da je lider SSP Dragan Đilas posle izbora politička realnost.

Međutim, ne tako davno, vlasnik "ružičaste televizije" se žestokim rečnikom obraćao Draganu Đilasu. Ovako je to izgledalo nekad.


- Điki, kako te nije sramota bitango jedna lopovska, krao si nas godinama i jedva preživesmo tebe, kao najveće zlo jedne cele epohe! Samo si nam ukrao za deset godina oko 22 miliona evra, koje ćeš vratiti pre lli kasnije! Kad mi budeš vratio, ceo iznos ću uplatiti za lečenje bolesnih, napisao je Mitrović na svom Tviter profilu.


Foto: Twitter/Printscreen

Nakon što su se stvari promenile, i nakon što je Đilas prerastao iz "žutog lopova" u "političku realnost", Mitrović je promenio retoriku.

- Ko je rekao da je ukrao, toliko su prihodovale njegove kompanije dok je bio politički funkcioner! To je stvar morala, a ne kriminala! - napisao je Mitrović.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR