Glas Javnosti

OBRADOVIĆ O VUČIĆEVOM POZIVU : Ne verujem da će se bilo ko odazvati

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je da ne veruje da će se bilo ko iz opozicije odazvati pozivima predsednika Srbije Aleksandra Vučića na dijalog, koje je ocenio kao "lažne".

„Oni su lažni zato što nikada nikakav zvaničan poziv nikome nije stigao, niti se zna tema tih razgovora. U pitanju je obično medijsko foliranje“, rekao je Obradović.

Prema njegovim rečima, Vučić je izgubio svaki kredibilitet da bude moderator razgovora između vlasti i opozicije.

„Više mu se ne veruje i niko mu neće ići na kanabe da bi on to potom dalje marketinški zloupotrebljavao. S obzirom da više nije ni predsednik (Srpske napredne) stranke, on zaista i ne može da ima ništa sa dijalogom između vlasti i opozicije“, ocenio je Obradović.


Lider Dveri je dodao da bi taj dijalog trebalo da se vodi u Skupštini Srbije, gde bi trebalo dogovoriti kada i koji izbori će biti organizovani u narednih godinu dana, kao i „kako formirati prelaznu vladu koja će voditi državu do tada“.

„Prelazna vlada svakako ne bi dozvolila bilo kakvu kupovinu glasova državnim i narodnim parama koju je iznova nagovestio predsednik Srbije kršeći Ustav“, kazao je Obradović.

Glas javnosti/B04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR