Glas Javnosti

OBRAĆANJE PREMIJERKE BRNABIĆ I PREDSEDNIKA JAVNOSTI U TOKU : Saopštavaju važne odluke za građane Srbije

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić obraćaju se javnosti i saopštavaju građanima Srbije važne odluke.

Predsednik Vučić najavio je da će danas izaći sa novim planovima i programima i da građane Srbije očekuju važne političke i ekonomske vesti.

Obraćanje Ane Brnabić

- Ovo je moj treći mandat kao predsednice Vlade RS. Svoj posao sam se trudila da obavljam na najbolji mogući način, trudila sam se i davala sve od sebe. Ponosna sam na ono što smo uradili i što sam jedan od najbližih saradnika Aleksandra Vučića. Ne mislim da sve što smo uradili je bilo savršeno. Nekad smo neke odluke morali često da donosimo u kratkom roku, ali mislim da su rezultati neupitni i da Srbija nikad na ovaj način nije napredovala.

- Mislim da je jedan od mojih najvećih legata elektronska uplata. Četiri matične knjige smo imali, u knjigama u papirnom obliku ništa nismo mogli da uradimo. I svakako digitalizacija u koju je tada verovao jedino Aleksandar Vučić. Od političara retko ko, od političara u opoziciji niko.

- Nije bilo sve savršeno, ali smo dali sve od sebe, ali uradili smo dovoljno da svaki građanin može da se ponosi.

O tragedijama na Vračaru i u Mladenovcu

- Ove tragedije su nas u potpunosti šokirale. Duboko su nas ljudski pogodile, pomerile i zaista duboko promenile. Mislim da ova zemlja ni svako od nas pojedinačno nakon tih i takvih tragedija nikad više neće biti isti kao što je bio pre tog 3. maja. Još jednom želim da izjavim saočešće roditeljima ubijene dece u Beogradu, Malom Orašju, Duboni.

Premijerka Brnabić ranije je rekla da je sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i ministrom finansija Sinišom Malim radila kalkulacije i proračune da se vidi šta može dodatno da se preduzme od ekonomskih i političkih mera i da će građani biti zadovoljni novim merama.

Podsetimo, predsednik Vučić je u utorak razgovarao sa ministrom spoljnih poslova i liderom SPS-a Ivicom Dačićem i najavio da će večeras predstaviti deo onoga na čemu naporno rade već nedeljama.

Glas javnosti/K04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR