Glas Javnosti

NIŠTA SE NIJE PROMENILO - ČUVENA MINIMAKSOVA IZJAVA O PROTESTIMA ŽIVI I SAD: Objasnio zašto PEVAČI ne protestuju (VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Većina glumaca ima platu 1.000 dinara, ako ima i to, i rekao sam, normalno, da protestuju, jer im je loše, jer su ogorčeni.

Kada su devedesetih godina prošlog veka bili protesti protiv režima Slobodana Miloševića, čuveni voditelj Milovan Ilić Minimaks objasnio zašto je primetno protestuju glumci, ali da narodnih pevača nema.

"Kad su me iz TV Novosti pitali zašto protestuju poznati glumci, a ne protestuju poznati pevači narodnjaci, ja sam, naravno, bio glup, trebalo je da kažem nemam komentara, a ja sam rekao da protestuju glumci zato što im je loše, što loše žive, što su završili fakultete, što su visokoobrazovani veliki umetnici, kao Milena Dravić, koja je ušla, nedavno, u Enciklopediju svetskog filma, a koja vozi jugo... Većina glumaca ima platu 1.000 dinara, ako ima i to, i rekao sam, normalno, da protestuju, jer im je loše, jer su ogorčeni. A pevači ne protestuju, jer ne plaćaju porez, imaju kuće, bazene, vile, vikendice. Pevači ne protestuju zato što im je dobro i verovatno mole boga da ostane ovaj sistem i ovaj režim, i ovo s(r)anje što duže - izjavio je 1996. godine popularni televizijski voditelj, pokojni Milovan Ilić Minimaks.


Glas javnosti


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR