Glas Javnosti

NIKOLA KOJO NA PROTESTU SA SPECIJALNIM NATPISOM: Pogledajte šta piše na njegovom TRANSPARENTU

Politika
Autor: Glas javnosti

Jedan od onih koji su otvoreno podržali proteste i kritikovali ponašanje aktuelne vlasti je Nikola Kojo, proslavljeni glumac.

Protest „Srbija protiv nasilja“ i danas je, uprkos kiši, okupio je ogroman broj građana nezadovoljan stanjem u državi. Među njima su i glumci, koji su prethodnih dana bili na udaru vlasti zbog toga što su podržali proteste.

Jedan od onih koji su otvoreno podržali proteste i kritikovali ponašanje aktuelne vlasti je Nikola Kojo, proslavljeni glumac. On je sa sobom poneo transparent na kom stoji ime tragično stradalog majora Omera Mehića. Podsetimo, Omer Mehić je stradao nakon pada transportnog helikoptera Vojske Srbije Mi-17 iz sastava 890. mešovite helikopterske eskadrile. U stravičnom padu letelice poginuli su, pored  majora Omera Mehića,  kapetan Milovan Đukarić, mehaničari zastavnici Nebojša Drajić i Ivan Miladinović, lekar novopazarske bolnice Dževad Ljajić i njegov kolega anestetičar Miroslav Veselinović, kao i petodnevna beba iz novopazarske porodice Ademović.

Zbog tragedije ni dan danas niko nije odgovarao.


Glas javnosti/N07S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR