Glas Javnosti

NIJE SMAK SVETA AKO NE DOBIJEMO U BEOGRADU! Dačić javno podržao Rusiju, to je neodgovorno

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Vlade Srbije Ana Brnabić danas je izrazila uverenje da će Srpska napredna stranke (SNS) posle ponovljenih lokalnih izbora u Beogradu imati najveći broj glasova, ali je dodala da nije smak smeta ako se to ne dogodi.

Ona je navela da ne može da kaže da je SPS vodila pozitivnu predizbornu kampanju, uz konstataciju da ne može da se izjasni da li je ta stranka bila lojalan partner SNS.

Nije odgovorno ponašanje. Na tome smo izgubili glasove, koji su se prelili drugima, rekla je Ana Brnabić, tvrdeći da se SPS ponašala neodgovorno, podržavajući Rusiju u ukrajinskoj krizi.



Potpredsednica Srpske napredne stranke Ana Brnabić izjavila je da ne zna ko će biti budući premijer, niti da su joj poznata buduća kadrovska rešenja, pa ni to šta će ona sama raditi ubuduće i naglasila da sa predsednikom SPS Ivicom Dačićem nije napravljen dogovor da bude premijer.

"Nije postojao neki dogovor, jer opet, unapred bilo kakvi dogovori nisu u skladu sa načelima SNS. Prvo da čujemo šta narod ima da kaže i za koga će da glasa. Mi nismo oni koji dele funkcije, pre nego što čujemo ono što narod kaže".

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR