Glas Javnosti

SUKOB U RAJU! ANA BRNABIĆ OPTUŽUJE: Na protestima „Srbija protiv nasilja“ učestvuju i pojedini funkcioneri u Vladi Srbije!

Politika
Autor: Glas javnosti

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da pojedini funkcioneri u Vladi Srbije učestvuju na protestima "Srbija protiv nasilja", navodeći da su neki od njih bili i redari.

Brnabić je rekla da niko od tih osoba nije izgubio posao u vladi, već da to govori o njihovom integritetu.

„Svaki dan dolaze na posao kao funkcioneri u toj vladi, koja je valjda donela sve najgore ovoj Srbiji, koja je užasna, nasilna, pokvarila ovo društvo, i kao ponosni funkcioneri koje je postavila ta vlada, taj Aleksandar Vučić, ta Srpska napredna stranka, ta Ana Brnabić, dođu na posao i ne kažu da im je užasno i da mrze šta su vlada i političke elite koje su trenutno na vlasti napravile od Srbije. Ne, oni i dalje sede kao funkcioneri te vlade“, kazala je ona.


Predsednica Vlade je naglasila da to nisu državni službenici i činovnici koji su deo sistema, već politički postavljena lica.

„To je integritet nekih od ljudi koji sede vladi i protestuju zbog toga valjda kakvo su oni samo društvo napravili. Ja nikad ne bih bila u vladi za koju mislim da je upropastila Srbiju“, kazala je Brnabić.

Glas javnosti/H01S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR