Glas Javnosti

NENAD ČANAK RAŠIRIO KOMITSKU ZASTAVU, PA ZAPRETIO: Ne dirajte Crnu Goru i njeno jedinstvo jer će biti ZARAĆENIH STRANA! (VIDEO)

Politika
Autor: Glas Javnosti

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine, Nenad Čanak razvio je u jutros Jutarnjem programu Happy TV komitsku zastavu i time izazvao skandal na nacionalnoj televiziji.

On je voditelje emisije pitao: "Znate li šta je ovo?"

Mahao je komitskom zastavom pa izjavio se "danas u Crnoj Gori sa jedne strane nalaze srpske trobojke sa crnogorskim orlom, a sa druge strane komitske zastave".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Бунт Црна Гора (@cg_bunt)

-Ovo je zastava komitska koju sam na Cetinju dobio. Ova zastava je zastava pod kojom su ljudi krenuli da brane čast i ponos Crne Gore kada je bila nasilno uvlačena da nestane u nekakvoj Velikoj Srbiji. Problem je taj da ćemo najedanput sa jedne strane imati srpske trobojke sa crnogorskim orlom, a sa druge strane komitsku zastavu. Znate šta to znači kad se nađu sa dvije strane? Zato ne dirajte Crnu Goru i njeno jedinstvo, jer inače će ove zastave biti zastave zaraćenih strana- poručuje Čanak.

Zastava koju je jutros pokazao Nenad Čanak inače je zastava pristalica nekadašnjih "zelenaša" i ideje da je Srbija navodno okupirala Crnu Goru nakon Prvog svetskog rata. 

Nenad Čanak se u poslednjih desetak dana sastao i sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem i premijerom lažne države Kosovo Aljbinom Kurtijem.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR