Glas Javnosti

NEMANJA STAJIĆ CRNOGORSKOJ POLICIJI REKAO DA JE NEZAPOSLEN: 'Krenuli na put kako bi Pljevljak posetio svoju majku!'

Politika
Autor: Glas Javnosti

Nemanja Stajić, gradski sekretar Sekretarijata za ozakonjenje nelegalnih objekata, zajedno sa još četiri osobe uhapšen je na graničnom prelazu Rance sa Crnom Gorom, a policija im je oduzela 26.500 evra, nekoliko laptopova i 11 zastava Srbije.

Sudeći po policijskom izveštaju, Stajić je tvrdio da je sa drugom, Pljevljakom Radosavom Šljivančaninom krenuo u Crnu Goru kako bi posetili njegovu majku, a prilikom prelaska granice navodno je prijavio da poseduje 7.000 evra, da je završio pravni fakultet i da je trenutno nezaspolen, ne navodeći da ima visoku funkciju pri Gradu Beogradu.

-Sa svojim drugom Radosavom Šljivančaninom koji je iz Pljevalja, boravio sam poslednja dva dana na Zlatiboru i dogovorili smo se danas da krenemo za Pljevlja, kako bi posetili njegovu majku. Sa nama na Zlatiboru bili su i Rasko Pleskonjić iz Beograda i Mileta, čijeg se prezimena ne sećam, a koji je poreklom sa Zlatibora. Na Zlatiboru smo bili smešteni kod Raska u njegovom hotelu "Alibi". Sve njih poznajem iz Beograda i družimo se već duži vremenski period - naveo je Stajić u policijskom zapisniku u ponedeljak na dan hapšenja, prenosi portal Direktno.

On je dodao da su on i Šljivančanin vozilom "škoda superb", koje je vlasništvo njegovog prijatelja Nenada Matovića, krenuli u Crnu Goru kako bi Pljevljak posetio svoju majku, nakon čega je navodno trebalo da se vrate u Beograd.

-Sa nama su drugim vozilom krenuli Rasko Pleskonjić i Mileta i oni su, koliko mi je poznato, nakon ručka kod Radosavove majke trebalo da nastave kretanje za Budvu. U vozilu osim ličnih stvari bila su i dva laptopa marke "Lenovo" koji nisu korišćeni, jedan moj, drugi Radosavov i kupljeni su za ličnu upotrebu - rekao je Stajić, da bi potom rekao da je nezaposlen.

-Prilikom kontrole na graničnom prelazu prijavio sam da posedujem gotov novac u iznosu od 7.000 evra. Napominjem da sam trenutno nezaposlen. Završio sam Pravni fakultet i jedno vreme radio kod oca u advokatskoj kancelariji i napominjem da je jedini razlog mog dolaska u Crnu Goru poseta majke mog druga Radosava Šljivančanina - rekao je Stajić, što stoji u policijskom zapisniku.

Nije međutim jasno zašto je sakrio činjenicu da je gradski sekretar Sekretarijata za ozakonjenje nelegalnih objekata.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR