Glas Javnosti

NELE KARAJLIĆ NA UDARU POSLE IZJAVE NA HRT-u O MASAKRU U RIBNIKARU! "Podržava Vučića i gura svima prst u OKO"! (VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Mene teško neko može uveriti da je ta stravična tragedija, koja se dogodila u Beogradu, ima ikakve veze sa trenutnom vlašću.

Nele Karajlić je gostujući u emisiji Nedeljom u 2  izjavio da ne vidi povezanost između tragičnog događaja i trenutne vlasti zbog čega su ga mnogi osudili.

Mene teško neko može uveriti da je ta stravična tragedija, koja se dogodila u Beogradu, ima ikakve veze sa trenutnom vlašću. Čak i ta priča sa rijalitijima nije toliko povezana sa tim zločinom, kao recimo gledanje holivudskih filmova. To šta je taj nesretni dečak uradio, zbog čega mi se srce cepa kada se toga setim, više liči na nekog ‘Terminatora’. Na kraju krajeva, ako je taj protest nenasilan, onda treba da se podsetimo da je jedini nenasilni način da dođeš na vlast – izbori“, rekao je Karajlić tokom gostovanja na HRT-u.



Brojni korisnici društvenih mreža razočarani su njegovim stavom, te su usledili oprečni komentari.

„Sarajevska nemoralna hulja, sa adresom u Beogradu, Nele Karajlić, danas je u emisiji ‘NU 2’ na HRT-u, oslobodio ‘Vučićevu vlast’ i ‘rijaliti programe’, od bilo kakve odgovornosti za stravične zločine u Srbiji, okrivivši ‘Terminatora’ i ‘Holivud’… za kraj je raspisao i izbore“, poručio je jedan tviteraš, dok drugi ovo vidi kao provokaciju:

„U sred protesta podržava Vučića i stavlja prst u oko svima koji su protiv Vučića. Što će reći da se neće biti toliko na tv-u kada Vučić padne a to njega najviše boli“, pisalo je ispod spornog snimka.

Na pitanje Aleksandra Stankovića je li četnik, Nele je rekao: “Daleko sam ja od toga”.

Zatim je dodao: “Ja sam protiv svakog oružja, protiv svake upotrebe sile. Samo je izbegnut rat dobijen rat. Ako se ne dogodi rat, imamo pobedu. Ako rat počne, svi smo izgubili. To je moja filozofija”, kazao je Nele.

Glas javnosti


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR