Glas Javnosti

NEDIMOVIĆEVE FARMERKE HIT! Brnabićku da sačeka Mima Karadžić u kupaćim gaćama (FOTO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Premijerka Srbije Ana Brnabić kazala je danas da je ministar poljoprovrede Branislav Nedimović koji je juče na aerodromu dočekao premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića u farmericama „bio prilično sređen, kakav je njegov uobičajan dres kod“.

Premijerka Srbije Ana Brnabić prokomentarisala jučerašnji doček svog kolege Zdravka Krivokapića, navodeći da je sve bila njena greška. On je dodala da je Nedimović bio veoma srdačan i srećan što je mogao da dočeka premijera Crne Gore, te da nisu važne farmerke ministra, već zajednička poruka dveju zemalja.

Uz opštu ocenu da je takav doček nedopustiv i sraman, na mrežama su usledili i predlozi ko i kako treba da sačeka premijerku kada uzvrati posetu Crnoj Gori,prenosi Nova.

Jedan od predloga dao je advokat i član Skupštine slobodne Srbije Božo Prelević koji je shodno potezu srpskih vlasti ironično predložio kako treba da izgleda „uzvratna poseta“.

„Predlažem premijeru Crne Gore gospodinu Zdravku Krivokapiću da u uzvratnoj poseti delegaciju Srbije dočeka glumac Mima Karadžić u kupaćim gaćama!, napisao je Prelević.

I marketinški stručnjak Voja Žanetić imao je svoje viđenje situacije pa je napisao: Ono kad je trenerka na pranju“.

Lider Demokratske stranke i bivši srpski ambasador u Crnoj Gori Zoran Lutovac ovaj potez Nedimovića je okarakterisao kao sramotu za Srbiju.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od KojadinKa u 06.11.2021 07:58:42 h
     0 

Poljoprivredni ministar iz Srema , Mitrovice nije imao vremena da se Svecano preobuce. Da je onaj poslanik iz Indjije bio odrefjen da doceka KrivoKapica on bi ga doceko sa magarcem...e to ne bi bilo konkretno...

od fabtil u 03.11.2021 17:40:57 h
     0 

mima živi u bgd, može boža da je doćela u đipu

od KojadinKa u 06.11.2021 07:59:49 h
     0 

Mima bi poveo bratica da pokazu da ih je mnozina...