Glas Javnosti

NEĆEMO DA KLEČIMO PRED VAMA! Vučić na obeležavanju Dana sećanja na stradale u NATO agresiji

Politika
Autor: Glas javnosti

U Kraljevu se obeležava Dan sećanja na stradale u NATO agresiji, a obeležavanju prisustvuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Pre tačno 23 godine krenuo je brutalan, jeziv, zločinački, užasan, neljudski napad na jednu malu zemlju koja teško da je nekome nešto skrivila. Ta mala zemlja nikoga nije napala, nije ugrozila teritoriju druge zemlje. Taj narod je želeo da bude svoj na svome, da čuva svoja ognjišta i ništa više. Neki drugi, njih 19 velikih, najvećih, moćnih, najmoćnijih, silnih, najsilnijih su svu svoju bahatost želeli da pokažu na jednom malom, slobodarskom i nepokvarenom srpskom narodu.

On je podsetio da siledžijske NATO države nisu želele ni da legalizuju svoju zločinačku agresiju.

- Sada hoćete da klečimo pred vama i da vam se izvinimo što ste nas tukli i što ste ubijali našu decu. Nećemo da klečimo i nećemo da molimo. Hoćemo da čuvamo sećanje na naše stradale i nikada vam nećemo zaboraviti ono što ste radili. Predsednik Dodik kaže da ne može da oprosti, ali moramo da razgovaramo i da gledamo u budućnost, ali kako da zaboravimo? - pitao je Vučić i naveo imena žrtava iz Kraljeva koje su NATO zlikovci ubili.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR