Glas Javnosti

BOMBA IZ RUSIJE! Jorgovanka Tabaković sakrila 297 miliona dolara u Rusiji, ima više od naslednika Angele Merkel (FOTO)

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Guvernerka Narodne banke Srbije ima na tajnom računu u ruskim bankama čak 297 miliona dolara, objavili su moskovski hakeri! Jorgovanka Tabaković je na ovom spisku bogatija i od mnogih uglednih političara razvijenih zemalja Evropske unije, čija su imena takođe na spisku osoba koji u Rusiji kriju novac.

Ruski haker MatrixRU tvrdi da mnogi evropski lideri čuvaju svoj novac u Ruskim bankama i da je moguće da neće moći da povuku novac sa svojih računa zbog sankcija Rusiji.

Na spisku su poznata imena, nemački kancelar Olaf Šolc na svom računu ima dva miliona dolara, dok je italijanski ministar spoljnih poslova Luiđi Di Majo znatno bogatiji i raspolaže cifrom od 31 milion. Na spisku se našla i ministarka odbrane Francuske Florans Parli koja na računu ima 14 miliona dolara, kao i bivši ministar finansija Poljske Tadeuš Koščinski sa 500.000 dolara na računu.


Međutim, niko od evropskih lidera ne može da se uporedi sa guvernerkom Narodne banke Srbije Jorgovankom Tabaković, koja prema tvrdnjama ruskog hakera, na svom računu ima 297 miliona dolara.



Namera ruskog hakera bila je da diskredituje evropske lidere. Stiče se utisak da je Jorgovanka Tabaković samo "kolateralna šteta".


Na ove tvrdnje još uvek nema reakcije Jorgovanke Tabaković, niti Narodne banke Srbije.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Ja u 08.03.2022 17:39:14 h
     0 
Mala je ovo zemlja, koliko ima olosa u njoj!
od čitalac u 02.03.2022 10:10:33 h
     0 
Da li će i kada ova kvazi dama da vrati pokradene pare u budzet i da li joj je rezervisana jednokrevetna soba u Bačvanskoj