Glas Javnosti

NAPREDNJAČKA KASTA OPLJAČKALA KRALJEVO (18) I Aca Lukas na budžetskoj rezervi, a Terzić se natankovao i od maturanata

Politika
Autor: Glas javnosti

Visoki funkcioner SNS-a, gradonačelnik grada na Ibru i vrli ljubitelj muzike opet preko estrade puni džepove.

Kraljevački maturanti su 19. maja 2017. godine imali maturski ples, a uz to i humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za pomoć devojčici, sugrađanki, koja boluje od celebralne paralize, jer grad nema sluha za pomoć bolesnima, a mlađani doktor nauka nije vičan humanitarenju.
Kao poklon od grada, maturanti su dobili koncert poznatog folkera Ace Lukasa u novoj Hali sportova.
Koncert je bio besplatan, a navodilo se da će Lukas nastupati bez honorara. 
Grad je, pak, rešio da plati binu i ozvučenje, koji su koštali ništavnih 1.250.000 dinara.
Iako u sukobu interesa, vajni i dušebrižni gradonačelnik je, zarad dece i mature, a ne zarad svog džepa, naložio Gradskoj upravi da sprovede proceduru za izradu Predloga rešenja o korišćenju sredstava iz budžetske rezerve, što je svakako suprotno zakonu.


Foto: Predrag Terzić /youtube printscreen
Nesumnjivo se može utvrditi ko su direktni, a ko indirektni korisnici budžeta, a to svakako nije Aca Lukas, pa samim tim dolazimo do toga da pulen Marije Obradović, ministarke državne uprave i lokalne samouprave, apsolutno nije imao pravni osnov za ovakvo dirigovanje i mahinacije nad gradskim budžetom.
Gradonačelnik Terzić je, korišćenjem svog službenog položaja nezbrojani put po redu, što je krivično delo, ali za sns mafiju zakon ne važi već godinama, opet oštetio grad, sugrađane, a ponajviše decu pribavljajući protivpravne koristi svojim muzičkim idolima, ali i trgujući svojim uticajem.
Grad na Ibru dočekao je crne dane. Mlađani gradonačelnik još nije obnovio objekte oštećene u poplavama, ali ipak se novci daju na muzikante i veselja. Možda mu je vodilja izreka „Udri brigu na veselje“.
Znajući da je doček Nove 2017. godine Kraljevo dočekalo uz Kikija Lesandrića i Pilote što je bilo na nezadovoljstvo i protivno želji Kraljevčana, ali verovatno i grupe koja je morala jedan deo sredstava koje je dobila, a dobila je preko 20.000 evra, da prosledi vlastodršcu tog grada, može se sumnjati da je esenesovac u saradnji sa pevačem iskamčio dovoljno para za svoje buduće muzičke performanse i dobročinstva, ne mareći previše za prave lokalne probleme svojih sugrađana. Koliki je Terzićev deo, možemo samo nagađati.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP