Glas Javnosti

Naprednjaci u Sečnju kupuju glasove za brašno, patike i bicikle: Sad su UHVAĆENI na delu (VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Lokalni vanredni izbori u Sečnju protiču uz mnogobrojne izborne neregularnosti i uz ozbiljne izborne kriminalne radnje.

Ovo tvrdi grupa građana Za bolju opštinu Sečanj čiji je lider i nosilac liste Vukašin Baćina lider nedavno uhapšen, a potom i oslobođen presudom Višeg suda u Novom Sadu.

"Najpre je protivpravno uhapšen predsednik naše grupe građana Vukašin Baćina bez ijednog materijalnog dokaza a što je Viši sud u Novom Sadu i potvrdio u svojoj odluci. 
Cilj neuspelog pokušaja da se jedinoj opozicionoj listi pripiše kupovina potpisa jeste bila da se učutka i politički eliminiše naša grupa građana, a sve kako bi se u potpunosti i nesmetano sprovodio izborni kriminal.


Naime, U Sečanj gotovo svakodnevno dolaze republički ministri, pokrajinski sekretari i drugi naviši predstavnici vlasti u Srbiji, a koji do ovih vanrednih izbora verovatno nisu znali gde se Sečanj nalazi. Oni u Sečnju vode najgori funkcionersku kampanju, međutim to nije najspornije na ovim izborima. 

Aktivisti SNS u Sečnju poslednjih dana obilaze građane naše opštine, nude novac, dele pakete brašna, čak i patike i biciklove. 
Više puta se prethodnih dana predsednik GG "Za bolju opštinu Sečanj Vukašin Baćina   oglašavao i upućivao upozorenja aktivistima SNS-a da prestanu sa izbornom korupcijom, te pozivao tužilaštvo i policiju da reaguju, međutim i dalje nema bilo kakve reakcije. 

Naša grupa građana je pozvala ljude da nam na mail i na društvenim mrežama šalju poruke i informacije gde god da čuju za kupovinu glasova i svakodnevno dobijamo nove informacije, sve sa tačnim imenima i prezimenima lica koja obilaze građane i nude određenu korist da bi glasali za  SNS na  izborima. 

U posed smo došli i do jednog snimka koji su nam građani poslali na kome se nalaze dve devojke aktiviskinje SNS  A. T.  i N. K. iz sela Jarkovac /Sečanj) koje su snimljene nakon obilaska jedne porodice u tom selu. 

Pozivamo nadležne organe da u najkraćem roku zaustave kupovinu izborne volje građana Sečnja i da omoguće građanima Sečnja da glasaju po svojoj slobodnoj volji", navodi se u saopštenju grupe građana Za bolji Sečanj.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR