Glas Javnosti

Naprednjaci iz Novog Pazara JEDNOGLASNO odlučili: Razrešiti NEBOJŠU STEFANOVIĆA sa svih partijskih i državnih funkcija! (FOTO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Pazaru doneo je jednoglasnu odluku da član predsedništva te partije ,nekadašnji ministar policije, a sadašnji ministar odbrane Nebojša Stefanović bude razrešen svih funkcija koje obavlja u partiji i državi

U saopštenju objavljenom na zvaničnoj Fejsbuk stranice SNS Novi Pazar navodi se da je sastanku, koji je vodio predsednik GO Nikola Jolović navodi se da taj odbor i u narednom periodu svim snagama podržati politiku koju vodi predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić.

Pored smene Stefanovića, članovi Gradskog odbora razgovarali su i o "dosadašnjim aktivnostima i planovima i prioritetnim projektima koji će biti realizovani u narednom periodu".

Odbori naprednjaka u velikom broju gradova i opština u Srbije prethodnih dana su se izjašnjavali za smenu Stefanovića, uglavnom bez navođenja konkretnog razloga. Podsetimo, dans je odbor SNS-a u Užicu takože jednoglasno izglasao Stefanovićevo razrešenje, a prema nezvaničnim informacijama ta odluka je doneta još prošle nedelje. 

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 
 

HOROSKOP