Glas Javnosti

Naprednjaci biraju novo rukovodstvo stranke: Pada odluka ko će na čelo SNS

Politika
Autor: Glas javnosti

U podne počinje Skupština Srpske naprеdne stranke u Kragujevcu, na kojoj će oko 4.000 naprednjaka birati novo rukovodstvo stranke.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Kragujevac, pozdravio članove SNS i građane koji su se okupili da ga pozdrave.

Poručio je stranačkim kolegama da nastave da rade i da se bore za Srbiju, kao i da nepristojni nikada neće pobediti pristojne.

- Vi, koji ste napravili političkog giganta, nastavite da radiate i da se borite za našu Srbiju i nikada ne mogu nepristojni da pobede pristojne, nikada gori ne mogu da pobede i nikada ne može neznanje da pobedi znanje. Nerad ne može da pobedi rad i zato vas molim da nastavite da radite sa ogromnom energijom - poručio je Vučić.

Nakon održanе današnje sеdnicе očеkuju sе izjavе.

Obraćajući se juče na skupu "Srbija nade" i sam predsednik Vučić je najavio promene u stranci, rekavši da se poslednje veče obraća kao predsednik SNS i da će od danas to neko drugi preuzeti.

- Već za Vidovdan, upravo zbog krize u kojoj se nalazimo, krećemo u formiranje Pokreta za narod i državu, da bismo sačuvali zemlju u naredne dve ili tri odlučujuće godine. A to bez SNS kao stožera ne može - rekao je Vučić.

Glas javnostI/D03S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR