Glas Javnosti

ŠIPTARSKI MEKUŠAC U SUZAMA Pretio SRPSKOM NARODU, a sad objašnjava tužiocu

Politika
Autor: Glas javnosti

Švajcarsko tužilaštvo pokrenulo je krivični postupak zbog iznude, pretnje i vređanja protiv osobe koja je mejlom pretilo Ambasadi Srbije i visokim državnim funkcionerima Srbije.

Kako je saopšteno, mejl adresa sa koje je stigla pretnja glasi na ime Denis Krasnići, a švajcarski dnevnik, zbog zaštite podataka ličnosti ga je u svom tekstu krstio kao Fatmir.

U mejlu, uz uvredljive poruke sprskom narodu, na nemačkom jeziku, uz brojne gramatičke greške, a koji je naslovljen "Prokleta đubrad, srpski narod" poručuje se:

- Ako i dalje budete pokušavali da napadate policiju na Jarinju kod Severne Mitrovice i sve dalje negativno, onda ćete videte šta će da se desi i sa kim sada imate posla… Ja ću gledati da u narednih 48 sati pošaljem bombu-pismo koju ću sam napraviti i da Vas u Bernu i vaše pretpostavljene u Beogradu, svakog posebno ubijem bombom, vi ratnički raspoloženi.

Autor pretećeg mejla rekao je da ga je iznervirala situacija na Kosovu i da se sad kaje što je poslao mail.

Međutim kajanje neće izbrisati ovaj čin, jer je tužilaštvo pokrenulo krivični postupak, potvrdila je Linda fon der Burg iz Saveznog tužilaštva.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR