Glas Javnosti

NA OVAJ DAN STVORENA JE NEOUSTAŠKA ANTISRPSKA TVOREVINA: Objava o Crnoj Gori zbog koje se ZAPALIO Tviter!

Politika
Autor: Glas javnosti

Na današnji dan 2006. održan je namešteni referendum nakon kojeg je nastala neoustaška antisrpska tvorevina Republika Crna Gora, mafijaška prćija Mila Đukanovića.

Goran Davidović, nekadašnji vođa Nacionalnog stroja, nedavno je objavio na društenoj mreži Tviter kako je za njega 21. maj dan kad je "stvorena antisrpska tvorevina Republika Crna Gora". 


"Na današnji dan 2006. održan je namešteni referendum nakon kojeg je nastala neoustaška antisrpska tvorevina Republika Crna Gora, mafijaška prćija Mila Đukanovića. Lično  za mene bio je to jedan od najružnijih i najcrnjih dana u mom životu.Nakon toga nisam bio više nikad i toj prelepoj srpskoj zemlji. Za većinu na referendumu je trebalo da glasa 55% izašlih. Namakli su krađom i prevarom 55.5% Konačni obračun procenata brojan je u odnosu na ukupan broj važećih glasova. Ne u odnosu na ukupan broj građana koji su izašli na glasanje, pošto su od broja izašlih odbijani nevažeći glasovi, koji nisu uzimani u obzir prilikom konačnog zbrajanja procenata. Miroslav Lajčak je insistirao da za predsednika Republičke referendumske komisije bude izabran njegov prijatelj Slovenac František Lipka koji nije imao nikakvo pravno obrazovanje. To su izdajnici i idioti prihvatili u Skupštini. Pored mnogo nepravilnosti i kupovanja glasova tih 0.5% jezička na vagi su namakli običnom drskom krađom. A u maloj Crnoj Gori sa 415.000 izašlih to je bilo oko 2000 glasova koje nije bilo teško nadodati pored takve izborne komisije i Milove mafije", konstatovao je Davidović, te dodao:



"Takvo odvajanje Crne Gore i takav rezultat referendum prva je priznala izdajnička vazalna vlast iz okupiranog Beograda. Nakon toga za Srbe u okupiranoj Crnoj Gori traje pakao na zemlji iz kojeg se još nisu ispetljali. Zato je 21.maj za celo Srpstvo  Dan sramote i žalosti." 


Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR