Glas Javnosti

MINISTRI PRAVILI CIRKUS U STUDIJU: Milica Zavetnica i Dačić pevali, Mali radio sklekove (VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Ako ste mislili da ste videli sve što političari ove vlasti mogu da smisle u dosadašnjim predizbornim kampanjama, prevarili ste se.

Pravo iz studija RTS, potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali "odleteo" je na Pink i u emisiji Ognjena Amidžića radio sklekove, dok su ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i ministarka za demografiju i brigu o porodici Milica Đurđević Stamnenkovski pevali pesmu "Kad zamirišu jorgovani".

Predizborna kampanja ulazi u završnu fazu, a funkcioneri vlasti pokušavaju sve da se građanima predstave u nekom drugačijem svetlu.


Tako smo sinoć imali prilike da vidimo kako potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali radi sklekove u studiju televizije Pink u emisiju Amidži šou 

On nije bio jedini gost iz Vlade Srbije. U studiju su bili i ministar policije Ivica Dačić i ministarka za demografiju i brigu o porodici Milica Đurđević Stamenkovski.


Oni nisu radili sklekove, ali su zapevali u duetu pesmu "Kad zamirišu jorgovani".


Glas javnosti/D03S




BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Veki u 29.05.2024 12:39:49 h
     0 
Ova Milica zavetnica je tipican primer kako se dolazi na vlast bez osvojenih glasova. Mislili smo da samo Brnbanicka moze doci na vlast bez glasova , a sad smo dobili muholovku koja se od zavetnice pretvorila u ulizicu. Zmija otrovnica koja palaca jezikom. A ovaj Dacic ne silazi s vlasti od kako je uzjahao, samo menja dresove i nastavlja cerupanje svoje lovine. A Mali zonglira i prebacuje loptice u svoj dzep.