Glas Javnosti

MINISTARSKI, NEMA ŠTA! Prvi čovek za 'BRIGU O PORODICI' daje SAVETE O 'JE*ANJU': Ratku Dmitroviću psovali DECU, a on SKANDALOZNIM ODGOVOROM OTVORIO MANDAT! (FOTO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Ratko Dmitrović novi ministar u resoru za brigu o porodici, skandaloznim tvitom otvorio je svoj mandat. Naime nepunih nekoliko sati nakon što je imenovan za ministra, on je na svom profilu jednom od komentatora poslao uvredljivu poruku: "Iz*ebi prvo po kući sve što imaš".

Naime, Dmitrović se ničim izazvan prvo obratio voditelju Ivanu Ivanoviću, braneći ugled zamenika gradonačelnika Gorana Vesića.

- Ivan IVANOVIĆ, zvani Čivava, potpuno neosnovano strahuje od Gorana VESIĆA. Vesić u Beogradu nije nadležan za šintere. p.s. znam, neki od vas će reći da ovo nije nivo, ali...moraš ponekad i da otreseš nogu...nakupi se - napisao je Dmitrović nakon čega su usledili brojni komentari tviteraša.

Ipak, iako je i sama ova poruka Dmitrovića kao nekog kome je poveren dosta osetljiv resor zbog svog tona prilično neumesna, on je tek u odgovoru na komentar jednog tviteraša psovkom odgovorio, a mnogi su ovaj njegov gest prokomentarisali kao nepriličan za jednog ministra. 

Dmitrovića je naime prethodno pogodila poruka tviteraša koji ga je uvredio psovkom o deci.

- Svi smo mi Ivan Ivanović! Decu ti je*em - napisao je tviteraš na šta mu Dmitrović nije ostao dužan.

- Izje*bi najpre sve po kući što imaš. Treniraj - poručio je Dmitrović, što je naiplo na osudu brojnih tviteraša, a među njima i voditeljka Tatjana Vojtehovski.

- Ratko, strašno je što vi zaista ne shvatate da je potpuno nedopustivo da ovako komunicirate na dan kad ste uzeli ministarsku poziciju - napisala je Vojtehovski u odgovoru Ratku Dmitroviću čiji je status o Ivanu Ivanoviću prethodno objavila na svom profilu.

Ko je Ratko Dmitrović?

Rođen 1958. godine u Komogovini, na Baniji. U zvaničnoj biografiji navodi da je gimnaziju završio u Kostajnici, a u Beogradu i Zagrebu studirao pravo i novinarstvo.

Bio je stalni dopisnik iz Zagreba dnevnog lista „Politika“ i nedeljnika NIN, a od oktobra 1991. do kraja 1993. godine radio je na Radio-televiziji Srbije, kao komentator. Osnivač je i glavni urednik nedeljnika „Argument“ (1994-1999) i „Antena“.

Od maja 2013. do jula 2017. godine bio je generalni direktor Kompanije „Novosti“ i glavni urednik „Večernjih novosti“. 

Objavio je knjigu „Krst na križu“, čiji je podnaslov „Prilozi za bolje razumevanje srpsko-hrvatskih odnosa“, kao i roman „Beležnica profesora Miškovića“, po kome se snima serija u koprodukciji „Telekoma“ i RTS-a. Osnivač je televizije „Ras“, na kojoj vodi emisiju „A šta vi mislite“. 

Živi u Beogradu sa suprugom Natašom i ćerkama Oljom i Lenkom.

(Glas javnosti)

 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR