Glas Javnosti

Ministar prosvete Branko Ružić podneo ostavku: "DRAMATIČNE SLIKE DOŽIVOTNO ĆU NOSITI KAO PEČAT NA DUŠI"

Politika
Autor: Glas javnosti

Ministar prosvete Branko Ružić podneo je danas neopozivu ostavku predsednici Vlade Srbije Ani Brnabić, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu prosvete.

U dopisu koji je poslao predsednici Vlade, Ružić je još jednom u neizrecivom bolu izrazio najdublje saučešće najmilijima postradalih, i dodao da mali anđeli počivaju u miru i da nam Bog pomogne da se ovako nešto više nikada ne ponovi.

- Dramatične slike događaja iz škole, suze prolivene pri izjavljivanju saučešća neutešnim roditeljima postradale dece doživotno ću nositi kao pečat na duši - poručio je Ružić u pismu premijerki.
Podsetimo, on je jutros položio venac i upisao se u knjigu žalosti u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu.

Branko Ružić bio je student prodekan na FPN, predsednik Mladih socijalista, portparol SPS, predsednik IO SPS, potpredsednik te stranke, a u više mandata poslanik i šef poslaničke grupe.

Rođen je 1975. godine u Zemunu. Detinjstvo je proveo u Australiji, jer mu je otac bio jugoslovenski diplomata. Diplomirao je na odseku za međunarodne odnose Fakulteta političkih nauka u Beogradu.

Oženjen je Anom i ima sina Milutina i ćerku Elenu.

Za dva dana u Srbiji ubijeno je 17 ljudi. Njih devetoro stradalo je u pohodu dečaka ubice u školi u Beogradu, dok je Uroš Blažić usmrtio osmoro ljudi kod Mladenovca.

Sve najnovije informacije nakon masovnog ubistva u Mladenovcu i pucnjave u OŠ "Vladislav Ribnikar" pratite u našem današnjem blogu.



Glas javnosti /B06S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR