Glas Javnosti

'MILO DIRIGUJE KAVAČKIM KLANOM': Šešelj optužio PREDSEDNIKA Crne Gore!

Politika
Autor: Glas javnosti

Lider SRS Vojislav Šešelj govorio je o pretnjama po bezbednost predsednika Srbije i smatra da najveća opasnost dolazi iz susedne Crne Gore i njenog predsednika Mila Đukanovića.

Šešelj smatra da pretnje po društvenim mrežama nisu realna opasnost po bebzbednost predsdenika Vučića i da pravu adresu napada treba tražiti u organizovanoj mafiji:

- Kada neko šalje pretnje preko društvenih mreža predsedniku, a svi mediji bruje o tome, onda se neki drugi ludak motiviše da isto tako postupa, ali nisu takvi ljudi neka naročita opasnost po njega. Vučić je ozbiljno ugrožen sa dve druge strane. Na prvom mestu je organizovana mafija kojom diriguje Milo Đukanović, a tu mislim i na kavački klan. O tome sam govorio kada niko nije i kada nije bilo nikakvih obrisa da se to dešava i to se ispostavilo kao tačno - kazao je Šešelj za Alo, objašnjavajući da je situacija ozbiljnija kada se uzme u obzir ko su Milovi vojnici koji ga slepo slušaju.

-To su organizovani profesionalci, sa logistikom, ogromnim novcem i oružjem - rekao je lider SRS-a i otkrio koja je to druga opasnost koja preti predsedniku.

- Ta opasnost je manja, ali postoji i ne treba je zanemariti. Vučić je poznat po tome što voli da se kreće kroz narod, a ako bi se u masi našao neki ludak koji ima pištolj u džepu, on bi mogao da zapuca. Te psihopate ne treba potcenjivati nikako. U svakom slučaju, policija treba da nađe one koji mu javno prete, da ih uhapse, osude, pa tek onda da se to saopšti javnosti - zaključio je Šešelj.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR