Glas Javnosti

MARIJA LUKIĆ ZAKUCALA BAKARECA! Tražimo ga Vučićevom KOLONOSKOPIJOM!

Politika
Autor: Glas javnosti

Po ko zna koji put doživljavamo isto od ovog gospodina koji je ovde zadužen da isprovocira narodne poslanike…

Posle niza sramnih nastupa Nebojše Bakareca u Skupštini Srbije, poslanica "Ujedinjenih" Marija Lukić koja je pitala predsedavajućeg Vladimira Orlića do kad će da toleriše ponašanje svog stranačkog kolege.


Nakon što se je Nebojša Bakarec još jednom iskoristio zasedanje Skupštine Srbije da bi pomenuo decu opoziconara, kako bi izneo navodne privatne podatke i kako bi vređao ljude iz opozicije, za reč se javila Marija Lukić koja pitala predsedavajućeg Orlića da li će zaustaviti ovakve nastupe Bakareca.

Screenshot
foto: Glas javnosti

Po ko zna koji put doživljavamo isto od ovog gospodina koji je ovde zadužen da isprovocira narodne poslanike… Sve nas koje ovaj narod prati i koji nas plaća, kao i njega što plaća. On čita sudsku praksu, novinske članke i prepričava koloare iz restorana Narodne skupštine. Pitam se do kada ćete to dopuštati, ovo nije normalno da su se koleginicama na ovakav način obraća. Ovim nastup i nastupom prethodnih dana je zaslužio da ga, njegovim rečnikom rečeno, tražimo kolonoskopijom u bivšem predsedniku SNS (Aleksandru Vučiću. prim. aut)“, rekla je ona.


Glas javnosti/S07S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR