Glas Javnosti
posta

Maja Gojković isključila Vulinu mikrofon u Skupštini!

Politika
Autor: Glas javnosti

Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je na zasedanju Skupštine Srbije, da poslanik Zoran Živković, lider Nove stranke, "mrzi našu vojsku, naše ruske prijatelje i ne zna ništa", a kada je ministar nastavio sa vređanjem predsednica skupštine mu je isključila mikrofon.

Ministar je na početku svog izlaganja rekao da mu je drago što je Živković ušao u salu da kaže ono što je, kako je rekao, "lagao u holu" i počeo da uzvikuje "Sram te bilo!", ali je predsednica Skupštine Maja Gojković prekinula Vulina, isključila mu mikorofon i rekla da ne možete na ovaj način da komunicira sa poslanikom.

Kada mu je ponovo dala reč, Vulin je ponovo vređao Živkovića koji je, kako tvrdi ministar odbrane, rekao da vojska nije adekvatno zaštićena i pitao zašto Rusi dolaze da dezinfikuju ulice u Srbiji, "hoće li to činiti 70-procentnom votkom" i zašto to ne rade domaće snage.

- Ovaj primitivni izliv mržnje znači da Živković ne zna ništa jer se ne dezinfikuju ulice alkoholom, već hipohloridom, ali su dokaz da Živković mrzi našu vojsku i ruske prijatelje i rusku braću i ne zna ništa - rekao je Vulin.

Živković mu je replicirao da je za prisluškivanje u holu Skupštine ministar postavio nekog ko ništa ne razume i loše mu je preneo šta se dešavalo.

- Čast svakome ko nam pomogao i tu nema sumnje, i naravno da su Rusi pomagali i hvala i njima ali, ako je sam ministar rekao da su naše snage dezinfikovale 50 gradova iz našeg potencijala, što se onda meni prebacuje što sam rekao da je pomoć Rusije mogla biti bolja - rekao je Živković.

Ocenio je da za sve kriva vlast koja krije šta je došlo od opreme kao pomoć, a šta je kupljeno, jer nešto prikriva.

Poslanici su nastavili raspravu o merama uvedenim u vreme vanrednog stanja.

 

Izvor: B92

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR