Glas Javnosti

Gojković čestitala predstojeći Vskrs po gregorijanskom kalendaru

Politika
Autor: Glas javnosti

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka kulture Maja Gojković čestitala je predstojeći Uskrs po gregorijanskom kalendaru.

Upućujem iskrene čestitke svim građanima koji praznik Hristovog vaskrsnuća slave po gregorijanskom kalendaru, uz želju da donese zdravlje, prosperitet i svako dobro.


Neka ovaj praznik, kao simbol novog početka i pobede života nad smrću, osnaži hrišćanske vrline i podstakne na veće razumevanje, toleranciju i solidarnost koja je sve potrebnija u vremenima punim izazova i iskušenja. Želim vam da praznik provedete sa bližnjima u ljubavi, zdravlju, radosti i miru, navela je ministarka.

Kisić: Svi da nastavimo da poštujemo zajedništvo, poverenje i toleranciju

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić čestitala je beogradskom nadbiskupu Ladislavu Nemetu, sveštenstvu i svim vernicima koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru, najveći hrišćanski praznik, sa željom da ga provedu u miru, sreći, dobrom zdravlju i blagostanju.


"Neka ovaj veličanstveni praznik u sve domove unese ljubav, radost i toleranciju. Svim vernicima želim da im porodice budu najveća podrška, a ljubav prema bližnjima snaga da se sa lakoćom izbore sa svim životnim izazovima", napisala je Kisić u čestitki.

Ministarka je istakla da svi zajedno treba da nastavimo da poštujemo vrednosti zajedništva, uzajamnog poverenja, razumevanja i tolerancije, jer to je najbolji način za celokupan napredak društva i zemlje, saopštilo je resorno ministarstvo.

Glas javnosti/Tanjug

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR