Glas Javnosti

Љута борба потенцијалних кандидата, само ЈЕДАН ЧОВЕК засигурно зна ко је нови градоначелник Београда

Politika
Autor: Глас јавности / Б92.нет / од 21.05.2018.

Име новог градоначелника Београда биће обелодањено за тачно две недеље, пише "Блиц" и додаје та само Александар Вучић зна ко ће то бити.

Извор тог листа из врка Српске напредне странке тврди да је председник те странке коначно преломио и донео одлуку о томе ко ће у наредне четири године водити престоницу, а о том предлогу ће ускоро разговарати с члановима странке.

"Само Вучић зна име особе која ће бити градоначелник, није то још никоме саопштио", казао је тај извор и додао да остаје још да Вучић то име саопшти странци. Исти извор додаје и да се не очекује да ће се неко успортивити Вучићевој одлуци.

У међувремену, како даље пише "Блиц" позивајући се на више извора из СНС, међу онима који су се до сада у медијима помињали као могући кандидати који ће водити град уместо Синише Малог, води се "љута борба".

Подсећа се и да су до сада као наследници Малог помињани градски менаџер Горан Весић, председница општине Савски венац Ирена Вујовић и директор Дечије клинике у Тиршовој Зоран Радојичић. Јавише се спекулише да би нови градоначелник могао бити баш весић, због функције коју тренутно обавља.

С друге стране, у Скупштини Београда се може чути и мишљење да их не би изненадило и да им шеф остане исти, додаје "Блиц".

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR