Glas Javnosti

LEKAR PORAZIO NAPREDNJAKE: Osvojio skoro duplo više glasova

Politika
Autor: Glas javnosti

U Leskovcu su održani izbori za savete mesnih zajednica, a posebnu pažnju izazvali su rezultati u naselju Dubočica.

Sa skoro duplo više glasova lista dr Aleksandra Rangelova “Dubočica u srcu” pobedila je Srpsku naprednju stranku na izborima za članove Saveta mesne zajednice Milentije Popović u naselju Dubočica u Leskovcu, piše portal Rešetka.

Od 1.120 izašlih građana na ovom biračkom mestu, lista koju predvodi doktor Aleksandar Rangelov osvojila le 719 glasova, a lista „Aleksandar Vučić – zajedno možemo sve“ 433, potvrđeno je Rešetki na ovom biralištu nakon prebrojavanja glasova.

Ranije je Rangelov na svom fejsbuk profilu poručio da je izbore dočekao pun snage i vere.

– Žitelji naše mesne zajednice današnje izbore dočekali su sa velikim nestrpljenjem. Ja lično se držim pravila „Prvo skoči pa reci hop“, napisao je Rangelov.

Lista Zavetnika je izgubila u Donjem Krajincu, gde je osvojila 117, a SNS je u ovom selu osvojio 350 glasova.

Izbori su održani u svih 139 mesnih zajednica na teritoriji grada Leskovca.

Inače, sve važnije opozicione partije u Leskovcu donele su odluku da bojkotuju izbore za članove saveta mesnih zajednica, a  izborna lista „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve za izbor članova saveta mesne zajednice“, protivkandidate je imala samo u četiri mesne zajednice i to u Dubočici, Donjem Krajincu, Kopašnici i Međi.

Osim naprednjaka i pomenute dve liste, na izborima su učestvovale i liste „Najbolje za Među Aleksandar Miljković“ i lista „Za Kopašnicu“, prenosi Rešetka.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR