Glas Javnosti

KOSOVSKA POLICIJA ZAUSTAVILA DANILA VUČIĆA : Naterala ga da skine majicu

Politika
Autor: Glas javnosti

Sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića Danilo Vučić zaustavljen je tokom današneg boravka na Kosovu i policija Kosova ga je naterala da skine majicu sa, kako su ocenili, "provokativnim porukama", objavila je RTV Dukađini.

Ova televizija takođe objavljuje video snimak na kojem se, kako tvrde, vide pripadnici policije kako zaustavljaju sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Po završetku ceremonije koja je održana u Gračanici, RTV Dukađini je obezbedila snimke na kojima se vidi da je kosovska policija zaustavila automobile u kojima se nalazio sin predsednika Srbije kako bi mu skinula majicu sa antikosovskim natpisima“, piše na sajtu RTV Dukađini na kojem je objavljen i navodni snimak koji to potvrđuje.

Posle liturgije, Danilo Vučić je viđen kako se kreće kroz Gračanicu, u pratnji grupe Srba i pripadnika obezbeđenja.

Beta je pokušala da potvrdu ili demanti ove vesti dobije od Policije Kosova ali ni jedan od portparola do sada nije dostupan.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su njegovog sina Danila danas u Gračanici tri puta policajci zaustavljali i pretresali.

„Čestitam kosovskom premijeru Aljbinu Kurtiju na hrabrosti. Kada pošalje ljude da se iživljavaju na tuđoj deci, to im je OK“, rekao je Vučić

Glas javnosti/B04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR