Glas Javnosti

KOSOVO GORI, A VULIN SE ŠVRĆKA... BIA priznala da je šef agencije bio u Izraelu!

Politika
Autor: Glas javnosti

Bezbednosno-informativna agencija saopštila je da je direktor BIA Aleksandar Vulin bio u ranije zakazanoj zvaničnoj i službenoj jednodnevnoj poseti partnerskoj službi države Izrael.

"Poseta se u pratnji domaćina odvijala u Jerusalimu i Tel Avivu", navela je BIA u saopštenju.

Bezbednosno-informativna agencija navodi da „ne objavljuje aktivnosti svog rukovodstva bez obzira na laži i podmetanja političara ili medija“, ali da su „zbog trenutka u kojem se pokušava naneti šteta Srbiji, BIA i direktoru BIA, prinuđeni da reaguju.

„Povodom laži pojedinih medija da je direktor BIA Aleksandar Vulin ‘očigledno u privatnoj poseti Jerusalimu’ obaveštavamo javnost da je direktor BIA bio u ranije zakazanoj zvaničnoj i službenoj jednodnevnoj poseti partnerskoj službi države Izrael. Poseta se u pratnji domaćina odvijala u Jerusalimu i Tel Avivu“, piše u saopštenju.




Podsećamo, Aleksandar Vulin fotografisan je u Jerusalimu, tri dana posle oružanog incidenta na Kosovu i Metohiji u kojem su ubijeni kosovski policajac i trojica Srba.

Fotografije otkrivaju da se prvi čovek BIA nalazio u Crkvi Hristovog groba, u pratnji obezbeđenja, gde je došao na poklonjenje.

„Zaustavili su sve hodočasnike da bi on ušao preko reda. Bio je nekih 20 minuta i otišao“, objašnjava sagovornik.

Odgovorni političari, podsetimo, u vreme krize u zemlji, prekidaju službene posete ili neke druge manje važne aktivnosti. 

Glas javnosti/N07S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR