Glas Javnosti

KO OSTAJE U NEMANJINOJ? Oni se nalaze na KLADIONIČARSKIM listama, a evo ko ima VELIKE ŠANSE DA ĆE BITI U NOVOJ VLADI!

Politika
Autor: Glas javnosti

Pored kvota za predsedničke, parlamentarne i beogradske izbore, kladionice su otišle korak dalje i već izbacile koeficijente za potencijalne članove nove vlade.

Najveće šanse da nakon parlamentarnih izbora 3. aprila budu ministri i u novoj vladi imaju članovi aktuelne vlade: Branko Ružić, Milan Krkobabić i Siniša Mali ako je verovati kladionicama pošto imaju ubedljivo najmanju kvotu za ostanak u Nemanjinoj ulici – 1.05. Takav koeficijent donosi svega 50 dinara čistog profita na uloženih 1.000.

Sudeći po ponuđenim imenima u kladioničarskim listama, bukmejkeri veruju da se sastav vlade neće mnogo menjati odnosno da će je činiti predstavnici aktuelne vladajuće koalicije.



Velike šanse da će biti u novoj vladi imaju i Slavica Đukić Dejanović (1.45) kao i aktuelne ministarke Jadranka Joksimović i Maja Gojković sa koeficijentom 1.6. To znači da se na uloženih 1.000 dinara dobija čist profit od 600 dinara, piše Blic. 

Zanimljivo da bukmejkeri izgledne šanse da radi u Nemanjinoj ulici daju Aleksandru Šapiću iako će biti prvi na listi SNS-a na beogradskim izborima, dok je Goran Vesić među onima koji nisu bili članovi Vlade, a u vrhu su liste, iako je kvota na njegov dolazak u Nemanjinu za kladioničarske uslove poprilično visoka - 3.00.



Dačić donosi 800 dinara na uloženih 1.000

Sudeći po kvotama, nije nerealno ni da se u vladu vrati lider SPS-a Ivica Dačić pošto bukmejkeri za takav scenario plaćaju „čistih“ 800 dinara na uloženih 1.000.



Isti dobitak kladionice nude i za ostanak u vladi aktuelnog ministra sporta Vanje Udovičića koji Nemanjinu ulicu ne napušta gotovo punu deceniju.

Ozbiljniji dobitak, dvostruko veći od uloga donosi ostanak u vladi akteulnog ministra zdravlja Zlatibora Lončara.

Vesić "triplira" ulog

Interesantno da se na kladioničarskoj listi nalazi i sadašnji zamenik gradonačelnika Goran Vesić čiji ulazak u vladu obezbeđuje kladiocima tri puta veći profit od uloženog. Dakle, na uloženih 1.000 dinara ukupno 3.000. Istu kvotu ima i Zoran Gojković, pokrajinski sekretar za zdravstvo.



Kada je reč o ljudima van politike, infektolog Mijomir Pelemiš kao novi ministar ima kvotu šest, a epidemiolog Branislav Tiodorović osam dok njegov kolega Predrag Kon ima još veći koeficijent 11. To znači da je na uloženih 1.000 dinara ukupni dobitak čak 11.000 dinara.



Najveći profit "nude" Aca Lukas i Nestorović

Najveći profit na kladioničarskoj listi donosi pevač Aleksandar Vuksanović popularni Aca Lukas i dečiji pulmolog i alergolog Branimir Nestorović sa kvotom od čak 51. Prevedeno na jezik novca, na uloženih 1.000 dinara profit je čak 51.000.



Ministar u vladi kvota

Branko Ružić 1.05

Milan Krkobabić 1.05

Siniša Mali 1.05

Slavica Đukić Dejanović 1.45

Jadranka Joksimović 1.6

Maja Gojković 1.6

Aleksandar Šapić 1.7

Zorana Mihajlović 1.7

Ivica Dačić 1.8

Vanja Udovičić 1.8

Zlatibor Lončar 2

Aleksandar Antić 2.5

Nela Kuburović 2.5

Goran Vesić 3

Zoran Gojković 3

Marko Čadež 3.5

Vladimir Đukanović 3.5

Zoran Đorđević 4

Slobodan Branković 5

Vladan Vukosavljević 5

Mijomir Pelemiš 6

Branislav Tiodorović 8

Željko Mitrović 11

Predrag Kon 11

Vojislav Šešelj 15

Srđa Janković 21

Aleksandar Vuksanović (Aca Lukas) 51

Branimir Nestorović 51

BONUS VIDEO: NEDELJKO NEĐO DRAŽIĆ: OVO JE MAGIJA KOJOM SAM ZVEZDU ODVEO U BARI (VIDEO)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR