Glas Javnosti

KO JE ZAPRAVO TRGOVAC ORUŽJEM SLOBODAN TEŠIĆ? Povezan sa BIA, ucenjen od strane GRENELA, žrtvovaće ga da zaštite PREMIJERKU!

Politika
Autor: Glas javnosti

Tešić je ucenjen od strane Grenela, tačnije Tešić je ucenjen obečanjem da će ga američki kongres skinuti sa liste sankcija od strane Amerike.

Slobodan Tešić trgovac oružjem, vodi šemu šverca oružja iz Srbije za Ukrajinu. Iza šeme stoje Ričard Grenel i Ana Brnabić. Tešić je samo ucenjeni izvođač radova, preko lica sa kojima posluje, tvrdi se na blogu Vuna Kićo.

Šema ovako funkcioniše, Tešić kupuje oružje od Srbije i izvozi za USA. Kada krene transport oružja iz Srbije, jedna ekipa čeka u Poljskoj gde sleću avioni sa naoružanjem. Veći deo tovara se istovara u Poljskoj tačnije 70% naoružanje. Ostalih 30% nastavlja put USA preko of šor firme koja se vodi na Tešićevog saradnika. Ostalih 70% nastavlja put Ukrajine, isplata se vrši u gotovini i za nju su zadužene osobe bliske Grenelu.

VILA NA DEDINJU KOJU JE TEŠIĆ NAVODNO DOBIO OD VLADE SRBIJE

Tešić je ucenjen od strane Grenela, tačnije Tešić je ucenjen obečanjem da će ga američki kongres skinuti sa liste sankcija od strane Amerike. Tešić je čak platio 12 miliona dolara nekim kongresmenima za ubrzanje procesa, ali završetak posla je sprečila CIA. Za svoje usluge Tešić je dobio vilu od Vlade Srbije. Naime prvo je iznajmio vilu a posle i otkupio. Vila se nalazi u ulici Maglajska 19 na Dedinju.

Printscreen/youtube
foto: Glas javnosti


Tešić je povezan i sa BIA, preko koje uništava svoje poslovne neprijatelje. Čak je i bratu od strica smestio hapšenje zbog posla. Koliko će Tešić uspeti da izdrži pritisak od strane CIA, videćemo. Isto je pitanje do kada će mu režim u Srbiji pružati zaštitu, pošto postoji mogućnost da se žrtvuje Tešić, kako bi se zaštitila Ana Brnabić.

Arhiva Glasa javnosti
foto: Glas javnosti


Glas javnosti/VunaKićo

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR