Glas Javnosti

Kako Vladimir Đukanović MENJA MIŠLJENJE posle samo JEDNE OBJAVE: Od kritika dr Kona i njegovih paradoksalnih izjava do 'NAJBOLJEG EPIDEMIOLOGA'

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je sinoć na društvenim mrežama uputio poruku izvinjenja Kriznom štabu i dr Predragu Konu zbog, kako kaže, kritika koje dolaze od strane političara iz njegove stranke. Odmah nakon ove izjave, poslanik SNS Vladimir Đukanović je promenio mišljenje koje je zagovarao.

Naime, Đukanović je sinoć, gostujući u emisji ''Hit tvit'' samo nekoliko minuta pre tvita predsednika podsetio na neke izjave dr Kona: da je 26. januara ocenio da je rizik od koronavirusa mali, a onda i da je mesec dana kasnije kazao da je običan grip opasniji od kovid-19, a 14. marta da će će podneti ostavku, ako dođe do prekida školske nastave.

-Da bi sedam dana kasnije (takođe u martu) rekao ‘ovako se brzo nije umiralo ni od SARS-a’… Sada kaže da se zakasnilo sa merama, a u počeku je govorio da je virus nikakav-, podsetio je Đukanović na Konove reči.

Nekoliko trenutaka nakon ovih izjava, oglasio se Vučić s porukama izvinjenja, a onda je Đukanović ''promenio ploću'', te nastavio da govori o Konu kao o ''vrhunskom stručnjaku''

-Kon je najbolji epidemiolog kog imamo. Ja sam izneo kritiku na rad Kriznog štaba u smislu nekih konfuznih izjava, a ne moramo u životu sve da se slažemo… Razumem gospodina Vučića što je izneo kritiku na ono što sam ja izneo. SNS je stranka u kojoj vlada pluralizam mišljenja-, kazao je Đukanović.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR