Glas Javnosti

KAKAV REČNIK! Pogledajte kako se izražava nova predsednica Odbora za kulturu, poznata po štrajku glađu ispred Skupštine (FOTO)

Politika
Autor: Glas Javnosti

Iako se spekulisalo da će biti potpredsednica Skupštine, poslanica Srpske napredne stranke Sandra Božić postala je zamenica šefa poslaničkog kluba Srpske napredne stranke.

Njeno ime je dospelo u žižu javnosti kada je zajedno sa stranačkim kolegom Aleksandrom Martinovićem štrajkovala glađu ispred Narodne skupštine zbog rada tužilaštva i sudstva.

Ipak, pošto je i predsednica Odbora za kulturu., mnogi se pitaju da li će shodno tome korigovati rečnik i izbegavati da vređa  svoje političke protivnike.

 O prilično problematičnom izražavanju koji ne priliči nijednom građaninu, mada će možda reći da je taj tvit bio privatan, što je besmisleno, budući da se nalazi na čelu Odbora za kulturu, svedoče njeni mnogobrojni statusi na društvenim mrežama.

Tako je za bivšeg predsednika Pokreta slobodnih građana, glumca Sergeja Trifunovića napisala da "bolesnika treba staviti u kontrolisanu sredinu kako ne bi napravio veću štetu od običnog lajanja zarad jedne crte".

Potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić nazvala je u jednom tvitu "tajkunskom narikačom", a predsednika ove stranke Dragana Đilasa "đubre tajkunsko".

(Glas Javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR