Glas Javnosti

KAKAV PREMIJER, TAKAV I SPISAK: Na SPISKU SRBA LAŽNOG PREMIJERA KURTIJA i čovek koji je 15 DANA u Beogradu na LEČENJU

Politika
Autor: Glas javnosti

Lider građanske inicijative „Srpski opstanak”, Aleksandar Arsenijević izjavio je danas da se na spisku Srba, koji je premijer privremenih prištinskih institucija Albin Kurti predstavio u kosovskoj skupštini na i za koje tvrdi da su organizatori protesta na severu KiM, nalazi i ime Nikola Baldini, čoveka koji je više od dve nedelje na lečenju u Beogradu.

Arsenijević je rekao da je Nikola Baldini retko ime i prezime italijanskog porekla, kao i da je on 14. maja primljen u Klinički centar Srbije, sa ozbiljnim povredama i da već 15 dana nije na KiM.

„Ja sam upravo sada dobio dokument koji je potpisao profesor doktor Goran Tulić sa potvrdom da se i danas u Beogradu 2. juna tu nalazi gospodin Nikola Baldini, dvadesetogodišnjak. On je student u Beogradu, inače poreklom iz Zvečana”, rekao je Arsenijević. Dodaje da nije poznato koliko je taj spisak relevantan.


„Mislim da je cilj zastrašivanje ljudi. I kao što ste videli, izvlače iz svake grupe ljude, vršnjake, iz radnih grupa, kako bi samo zastrašili stanovništvo”, istakao je on.

Kurti je danas u Skupštini pročitao imena i prezimena Srba koji su navodno organizovali demonstracije na severu Kosova i Metohije.

Glas javnosti/T01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR