Glas Javnosti

KAKAV ODGOVOR! SAM MINISTAR DA SE POSTIDI! Zaharova odgovorila na prozivke srpskog ministra: "Pravoslavci su sada u Velikom postu"

Politika
Autor: Glas javnosti

Naime, srpski ministar Basta ranije je preko društvenih mreža pozvao Zaharovu na tradicionalnu srpsku večeru ako ona "zna kuda da dođe".

A, sada je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova odgovorila na poziv srpskog ministra privrede Radeta Baste koji ju je putem mreža pozvao na "tradicionalnu srpsku večeru", nakon što je ona prokomentarisala njegovu izjavu da Vlada Srbije treba da uvede sankcije Rusiji.


I opet čudno nerazumevanje realnosti zajedničkih za Rusiju i Srbiju. Pravoslavci su sada u Velikom postu, što onemogućava uživanje u „tradicionalnoj srpskoj večeri“.

Ali posle Vaskrsa ću se rado počastiti pljeskavicom i ćevapčićima - napisala je Zaharova na svom Telegram nalogu.Znam gde da dođem - imamo mnogo odličnih restorana srpske kuhinje. S obzirom na to, gospodine Basta, ne mogu da dođem do vas zbog nelegitimnih antiruskih sankcija na koje pozivate da se pridružite, čekam Vas u Moskvi, istakla je Zaharova. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR