Glas Javnosti

KAKAV OBRT! U slupanom meklarenu sa VUČIĆEVIM KUMOM bio počasni konzul Srbije u Sloveniji (FOTO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Nikola Petrović, poznati kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića slupao je nedavno svoj skupoceni "meklaren", a u tom trenutku sa bivšim direktorom "Elektromreža Srbije" bio je i poznati kuvar i veliki prijatelj predsednika Srbije Aleksandra Vučića Tomaš Kavčić.

Šef naprednjaka sa njim objavljuje fotografije, u nekoliko se navrata pohvalio se i da su prijatelji. Osim toga, Kavčić je i počasni konzul naše države u Ljubljani.


Veliku pažnju javnosti privukla je nedavna saobraćajna nezgoda na Dedinju kada je bivši direktor „Elektromreža Srbije“ i kum predsednika Aleksandra Vučića Nikola Petrović slupao skupoceni „meklaren“.

Petrović je udario u ogradu u Užičkoj ulici, oborio tri stuba i udario u automobil „opel korsa“. Tom prilikom povređene su dve osobe, a kao što su kamere Nova.rs zabeležile, Petrović je prilikom uviđaja dugo vremena bio u policijskom automobilu sa kapom na glavi.

Osim Petrovića, kamere su zabeležile su da je prilikom udesa u automobilu bio i poznati kuvar Tomaz Kavčić. U pitanju je lični prijatelj lidera SNS Aleksandra Vučića, sa kojim neretko objavljuje fotografije.



Jedna od takvih nastala je u avgustu 2021. godine, kada se Vučić na svom Instagramu pohvalio da je organizovao večeru za tadašnjeg premijera Severne Makedonije Zorana Zaeva i premijera Albanije Edija Ramu.

„Ovo pored mene je Tomaž Kavčić, počasni konzul Srbije u Sloveniji. Nalazimo se u njegovom restoranu Zemono, svakako jednom od najboljih mesta u regionu. Pošto sam ja organizator večere i domaćin Zoranu Zaevu i Ediju Rami ovde u Zemonu, uz Tomijevu pomoć moram sve dobro da pripremim, a ova mangulica u hlebu je poseban specijalitet“, napisao je Vučić uz fotografiju iz restorana.


Pored te fotografije, Vučić je sa Kavčićem objavio još jednu u kojem mu se kao velikom prijatelju zahvalio na gostoprimstvu.

„Fantastično veče kod zajedničkog prijatelja Tomaža Kavčića. Slovenija i Srbija nastaviće put iskrenog prijateljstva, a predsedniku Borutu Pahoru veliko hvala na pažnji, poštovanju i gostoprimstvu koje je pokazao prema srpskoj delegaciji“, napisao je Vučić na Instagramu.

Osim Vučićeve objave na Instagramu, i na zvaničnom sajtu ambasade Srbije u Ljubljani navodi se da je Kavčić počasni konzul. Iako je delu javnosti postao poznat zbog fotografija sa predsednikom Vučićem, Kavčić je u svetu gastronomije odavno poznat.

On je vlasnik poznatog restorana „Pri Lojzetu“ u Sloveniji, a poslednjih godina dobio je mnoga priznanja, među kojima i međunarodno priznanje – „Mišelinova“ zvezda.


Tomaš Kavčić

„Mi se trudimo da svakom jelu posvetimo posebnu pažnju, bilo da je u pitanju neki retki specijalitet ili neko obično jelo. Mislim da upravo takvim stavom postiženo efekat koji prija i nama i gostima“, rekao je u jednom od svojih intervjua Kavčić.

Petrović ponovo u centru pažnje, meklarenom se zakucao u ogradu na Dedinju

Petrović, član SNS, bio je direktor JP „Elektromreže Srbije“, a od 1. januara 2015. obavlja funkciju potpredsednika Privredne komore Srbije.

Glas javnosti/Nova

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR