Glas Javnosti

JUGOVIĆ: Žao mi je što se VUČIĆ povlači, na čelu stranke TREBA DA GA NASLEDI ŽENA!

Politika
Autor: Glas javnosti

Narodni poslanik Bratislav Jugović, gostujući u jednoj emisiji, istakao je da mu je žao što se Vučić u najboljim godinama povlači sa mesta predsednika stranke, ali i da bi trebalo da ga nasledi na tom mestu žena, o čemu je Glas javnosti prvi pisao.

- Bilo je očekivano da napusti mesto predsednika, niko se nije venčao za funkciju, ni predsednik nije želeo da se venča za nju, ta odluka je dobra ali je preuranjena, ovo je najteži period za Srbiju, mi moramo da imamo na najvažnijim pozicijama ljude od kapacita - istakao je Jugović.

On je rekao da je za njega ipak pomalo i iznenađenje da je odlučio da se povuče.

- Iznenađenje jeste, ali mu ne zameram - rekao je Jugović koji je, kako je rekao, čak i pod zdravstvenim tegobama došao u Arenu kako bi svoj glas dao Vučiću.

On je ipak dodao da bi u skladu sa evropskom politikom, na tom mestu trebalo da ga nasledi žena.

- Pored Aleksandra Vučića sedela je Jorgovanka Tabaković, i voleo bih da ga ona nasledi na mestu predsednika - naglasio je Jugović, dodajući da bi to trebalo da to bude osoba od integriteta.

On se osvrnuo i na povratak Nebojše Stefanovića u sam vrh stranke istakavši da je on lojalan član SNS i da će uz Vučića biti i kada ta stranka ne bude bila na vlasti.

Podsetimo, Glas javnosti prvi je pisao o tome da bi Vučića na čelu stranke trebalo da zameni žena, a više o tome možete pogledati u tekstu ispod.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR